Bliv hobby-tomatgartner

Dyrk tomatplanter & støt Julemærke-fonden

Læs mere om Frøsnapperens indsamlingskampagne herunder

Indsamlingsmål: 30.000 kroner

Frøsnapperen søger 50 friske tomat-entusiaster, som vil være med til at opfylde vores mål om at indsamle (mindst) 84.000 kroner til Julemærkefonden i 2024.

Som tomatgartner får du kvit og frit et dyrkningssæt bestående af:

Du skal selv bidrage med plads, tid – og noget jord til ompotning

Tomatplanterne du producerer, skal du sælge til f.eks. 20 kroner pr. styk (men gerne mere!) og betalingen sker direkte til Julemærkefonden.

Med andre ord: Frøsnapperen sponsorerer materialerne og du tjener ikke noget. Hele indtægten går ubeskåret til Julemærkefondens arbejde.

Sådan bliver du tomatgartner

  • Send en kort ansøgning til info@froesnapperen.dk
  • I emnefeltet skal du skrive "Tomatgartner"
  • Frøsnapperen udvælger løbende tomatgartnere og stopper for modtagelse af ansøgninger, når der er fundet modtagere til alle 50 dyrkningssæt.

Alle kan i princippet være med, men formålet er at indsamle så mange penge som muligt til Julemærkefonden, så vi vil i udvælgelsen naturligvis skele til, om ansøgerne har erfaring med dyrkning af tomater.

Samtidigt er det også vigtigt, at du har en idé om hvordan du vil sælge de planter du laver, så skriv også lidt om hvilke tanker du gør dig om dét.

Spørgsmål og svar

Vi begynder at udsende dyrkningssæt fra d. 11 marts.

Det skal du selv! Frøsnapperen hjælper gerne med idéer til, hvordan du kan afsætte planterne, men du skal finde din indre sælger frem og hive fat i naboer, venner, kollegaer eller vildt fremmede!

Ja! Såbakke og underbakke er en gave til dig og det er en virkelig god kvalitet, så behandler du dem pænt holder de i mange år.

Så synes vi, at du skal sælge dem og indsamle endnu flere penge! Men du må selvfølgelig også gerne beholde nogle planter selv.

Vi regner med, at hvis du ansøger og bliver udvalgt, så vil du også gøre dit bedste for at indsamle så mange penge som muligt.

Men mere end det kan vi ikke forlange og hver en krone til Julemærkefondens arbejde gør en forskel!

Ja, det gør du. Foruden grundig såvejledning får du blandt andet adgang en Facebookgruppe, hvor du kan sparre med de andre tomatgartnere og David fra Frøsnapperen.

I denne Facebookgruppe vil der også blive lagt idéer op til, hvordan du kan skabe opmærksomhed og få solgt dine tomatplanter.

Roma VF er en blommetomat. Det er en klassisk, italiensk madlavningstomat, der også er perfekt i salater og sandwhich.

Du kan læse mere om den her: Roma VF

Ja, det kan du i princippet godt, men frøene du får med fra Frøsnapperen er Roma VF.

Erhvervspartner

Frøsnapperen er en af Julemærkefondens erhvervspartnere. Vi har som erklæret målsætning for 2024 , at vi vil støtte fonden med 84.000 kroner.

Det skal både ske gennem egne bidrag og indsamlinger.

84.000 kroner er hvad det et ophold på et julemærkehjem koster for et barn.