HVEM ER FRØSNAPPEREN?

Bag Frøsnapperen finder du mig, Kathrine - og til tider min mand, Frederik, når der er ekstra travlt her i frøbiksen.

Frøsnapperen er drevet med hjerte. Kærligheden til smagfulde grøntsager, god mad, biodiversitet og smukke blomster er rettesnoren for, hvordan jeg finder og udvælger frø. Frøene er i øvrigt fra frøproducenter her i EU og Storbritannien.

Samtidig har jeg et stort ønske om at gøre det nemt og trygt for dig at vælge de rigtige frø til præcis dine ønsker og dyrkningsforhold - uanset om du har køkkenhave, drivhus, terrasse eller altan.

Derfor gør jeg meget ud af at beskrive frøsorterne, skrive grundige såvejledninger og inddele frøene i temaer og kategorier. Samtidig står jeg altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Skriv til mig på info@froesnapperen.dk eller ring på 60 53 63 40, hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ønsker.

Håndpakkede frø

Vi håndpakker frøene i brune papirsposer med sirlige illustrationer. Frøsorterne er skrevet på poserne med håndskrift.

Grundige såvejledninger

Du finder grundige såvejledninger til hver frøsort her på webshoppen. De står under frøbeskrivelserne.

Spørg bare

Jeg vil altid gerne svare på dine spørgsmål. Skriv til info@froesnapperen.dk eller ring på 60 53 63 40.

Miljøbevidst virksomhed

Jeg sender dine frø i FSC-mærkede kuverter og postæsker og bruger ikke mere emballage end absolut nødvendigt.

Min baggrund

Frønørd og udpræget havemenneske. Fik min første kolonihave i Aarhus i 2010 og har haft have lige siden. I dag bor jeg i hus med min mand i Hvidovre, hvor vi er i gang med at omdanne en stor græsplæne til en "rigtig" have med drivhus, køkkenhave, skærehave og rosen- og blomsterbede. Ja, der skal være det hele :-)

Oprindeligt er jeg uddannet inden for it og journalistik og arbejder i dag med digital marketing på freelance-basis, når vi er uden for frøsæsonen.

VI STØTTER OP OM

Bier

På Lolland driver Henrik og Casper en række bistader for at sikre den lokale bibestand. Honningen, som bierne producerer, bliver bl.a. doneret til velgørende foreninger, som kan videresælge honningen. Det er altså et godt projekt på alle ledder og kanter. Biprojektet.dk, som initiativet hedder, er bl.a. støttet af Frøsnapperen. Jeg donerer selvfølgelig også frø til bi-venlige planter.

Vi støtter op om

Miljø

Vi støtter op om initiativet MiljøvenligPakning. Vi anvender selv så lidt emballage som muligt, genanvender papkasser fra leverandører og benytter FSC-mærkede kuverter og postæsker samt Svane-mærket papir og CO2-neutrale plastposer baseret på sukkerrør. Derudover søger vi hele tiden at optimere vores emballage og pakning i miljøets tegn.

Skriv, hvad du søger og tryk "Enter"