FAQ

Hvordan opbevarer jeg bedst mine frø?
Der er tre ting, der kan påvirke frøenes spireevne, og det er lys, temperatur og fugt. Det helt optimale er at opbevare frø ved en temperatur omkring de 15 grader samt med fugtighed omkring de 50%. Samtidig må frøene ikke udsættes for sollys. 

Det vigtigste er overordnet set at de ikke får sollys eller fugt, da fugt kan igangsætte spiring. 

Hvor længe holder frøene?
Holdbarheden på frø afhænger af den specifikke sort. Generelt holder frø i flere år end man tror, og det der sker over tid er at spireevnen forringes. Vi angiver mindst holdbar dato på alle vores produkter, og i mange tilfælde vil du opleve at frøene spirer rigtig godt år efter denne dato.

 

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder hele eller dele af mit køb?
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@froesnapperen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du kan printe ud, udfylde og sende til:

Frøsnapperen.dk

Lindevang 13

2660 Brøndby Strand

 

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af eller hele dit køb.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen/varerne tilbage til os.

Du skal selv betale for, at varen/varerne returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Sørg for, at varen/varerne er pakket forsvarligt ind, så de ikke tager skade. Vi stiller krav om en vandtæt kuvert - fx ligesom den, du modtog varerne i.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Se vores handelsbetingelser.