Cookiepolitik

Ejer og kontaktoplysninger:

Hjemmesiden/webshoppen er ejet og drevet af:

Frøsnapperen

Nordlundsvej 53

2650 Hvidovre

CVR: 34810613

info@froesnapperen.dk


Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden eller eksternt på andre platforme. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning længere nede) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er en cookie?
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning længere nede i cookiepolitikken.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.



Websitet indeholder cookies fra følgende tredjeparter:

Funktionelle cookies:

Disse cookies er påkrævet for, at hjemmesiden/webshoppen kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at gennemføre en bestilling.

  • Shopify: Vi bruger Shopify som webshopsystem, hvorfor Shopify sætter funktionelle cookies for at kunne afsløre svindlere (sikkerheds-cookies), muliggøre afspilning af multimedier (flash cookies), omdirigere brugerens anmodninger på korrekt vis (load balancing cookies). Disse cookies opbevares under den session, hvor de placeres.

Præference-cookies:

Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på hjemmesiden. Det er fx valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigationen enklere for brugeren.

  • Shopify: Vi benytter Shopify til at huske indholdet af din kurv, hvis du forlader websitet uden at have gennemført et køb. Disse cookies opbevares i op til 30 dage.

Drifts- og optimeringscookies:

Disse cookies anvendes til driften af hjemmesiden/webshoppen. Det kan fx være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til analyseformål. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer.

  • Shopify analytics: Shopify analytics er en del af Shopify-platformen. Shopify analytics bruges til at estimere antallet af besøgende, til at forbedre webshoppens performance og til at finde de søgeord, der giver trafik til en Shopify-webshop. Disse cookies fra Shopify opbevares i op til 2 år.
  • Google Analytics: Vi bruger Google Analytics for at se og analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden/webshoppen. De oplysninger, som cookien indsamler om din brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere. Cookies fra Google Analytics opbevares i op til 2 år. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Marketing-cookies:

Disse cookies bruges til at se og følge søge- og læsevaner. Den indsamlede information bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer.
Enhver information, der lagres med brug af disse cookies, kan blive videresolgt til 3. Part.

  • Facebook Custom audiences: Ud fra 1. parts data udarbejder vi målgrupper på Facebook, hvor vi kan målrette annoncer med brugerdefinerede og tilrettede budskaber på Facebook, Instagram og i Audience Network. Cookies opbevares i 180 dage.
  • Google Ads retargeting pixels: Pixlen er et stykke JavaScript-kode til hjemmesiden, der giver os mulighed for at måle, optimere og opbygge målgrupper til vores annoncekampagner. Ved at bruge Adwords pixelen kan vi følge brugerens handlinger på hjemmesiden og på tværs af enheder, til at gøre vores Google-annoncekampagner mere effektive. Cookie opbevares i 6 måneder.
  • Facebook retargeting pixels: Pixlen er et stykke JavaScript-kode til hjemmesiden, der giver os mulighed for at måle, optimere og opbygge målgrupper til vores annoncekampagner. Ved at bruge Facebook-pixlen kan vi følge brugerens handlinger på hjemmesiden og på tværs af enheder, til at gøre vores Facebook- og Instagram-annoncekampagner mere effektive. Cookie opbevares i 180 dage.
  • Klaviyo Web Tracking: Klaviyo Web Tracking er en cookie, der kan identificere den enkelte nyhedsbrevsmodtager og dennes adfærd på webshoppen; dvs., hvornår nyhedsbrevsmodtageren har besøgt webshoppen, samt hvilke produkter pågældende har kigget på. Denne cookie gør det muligt for at målrette, optimere og effektivisere vores nyhedsbreve til brugere, der er skrevet op til nyhedsbrevet. Cookie opbevares i 2 år.


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Du kan se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvad vi bruger dem til, i vores persondatapolitik.


Sikkerhed
Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Sådan sletter du cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

(Husk: Bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle).


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@froesnapperen.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du kan se, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvad vi bruger dem til, i vores persondatapolitik.

Cookiepolitikken er sidst opdateret d. 05.02.2019.

Skriv, hvad du søger og tryk "Enter"